“ Dua perkara yang sesiapa dapat perolehinya akan ditulis dirinya sebagai hamba yang bersyukur dan sabar, sesiapa yang gagal dalamnya, tidak akan ditulis sebagai orang bersyukur dan sabar. Iaitu sesiapa yang melihat tentang agamanya kepada mereka yang jauh lebih baik darinya, lalu ia berusaha mengikutinya, dan dalam hal keduniaan mereka melihat kepada orang-orang yang kurang darinya sehingga ia memuji Allah atas nikmat yang diperolehinya ..” ( Riwayat At-Tirmidzi)

Followers

Follower yang ke -100 Syed Azaharul

Wednesday, February 10, 2010

Sertai Catcheye


Catcheye is an online advertising platform that allows advertisers to deliver their advertisements in a highly effective manner. Our ad delivery platform guarantees that each ad is viewed by unique and voluntary viewers. In return, they will earn Catcheye reward points which can be exchanged for cash and/or other prizes. Viewers are also required to answer 3 simple questions related to the ad being displayed, hence strengthening their impression and understanding of the message being conveyed.


How Catcheye Works

o Advertisers upload ads;
o Advertisers formulate questions based on the ads;
o Advertisers decide how many unique users should view the ads;
o Advertisers can further specify the target audience by demographic segmentation;
o Catcheye may only display the ads to the intended target based on advertiser preferences.
o Users in Catcheye read the ads, answer the questions;
o Catcheye pays users with cash, and/or other rewards

http://www.catcheye.com.my/?r=59671

Cara nak register.

1. Klik pada ----------> CatchEye
2. Klik join catcheye now
3. Isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4. Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika anda jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. Klik agree and proceed.

Kemudian.

1. Klik sign in
2. Lepas sign in klik reward panel
3. Lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link awak.
4. Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda.
5. Postkan risalah ini.

( Menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
anda akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan. )

Kredit by : Muhammad Shafiq Bin Hashim

( Penghargaan : Terima kasih kepada blogger dan yang telah sudi untuk klik iklan nuffnang di blog ini..Kewangan di perolehi sehingga kini RM 60.00 semenjak mendaftar akhir bulan 12 / 2009 ).

4 comments:

Sharinginfoz said...

thanks for sharing...... pasal nuff tu kuatkan lagi promo... maybe boleh banyak lagi earnings..

Jom Beriani Insaf

Apasal Perlu Iklan????

e p i x ____ said...

hehe, semoga berjaya :)
ingatkan anda jadi referal saya
rupenya tidak. tapi tak mengapa lah.

Pisyek said...

catcheye x ngam dgn nuff kan???

Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari said...

sharinginfoz:
thnkz atas semangt yg diberikan.

epix:
thnkz ats tunjuk ajar.

Pisyek:
xpasti..mybe ngam..mybe tidak.

Jaamiah Al-Azhar As-Syarif


Copy this code to your website to display this banner!